Gespecialiseerd in infrastructuurwerken voor openbare en privé projecten

Met onze heldere structuur, open communicatie en verantwoordelijkheidsbesef zijn wij een betrouwbare en loyale partner voor al uw infrastructuurprojecten in Vlaanderen. We bieden dan ook een uitgebreid aanbod aan grond-, infrastructuur- en rioleringswerken. Denk daarbij ook aan extra zaken zoals verhardingen, het zeven van gronden, plaatsen van straatmeubilair, signalisatie en nog zoveel meer.

Infrastructuurwerken

Infrastructuurwerken behoren tot onze kernactiviteit. Daarin hebben wij dan ook de expertise om verhardingen aan te leggen in beton, asfalt, kasseien, klinkers, grasdallen en dolomiet. Wij leggen niet alleen parkings en wegen aan, maar voeren ook omgevingswerken uit aan woningen en magazijnen.

Grondwerken

Op het vlak van grondwerken behoren onder andere het ophogen en afgraven van terreinen, het aanleggen van taluds, het nivelleren van parkings en het bouwrijp maken van terreinen tot de mogelijkheden. Ook de aanleg van werfwegenis is een belangrijk onderdeel van ons takenpakket.

Rioleringswerken

Naast grond- en infrastructuurwerken zijn wij ook bedreven in rioleringswerken. Wij verzorgen de afwatering van parkings en plaatsen straatkolken en alle afwateringsbuizen in beton, gres, PVC en PE. Ook het plaatsen van bufferbekkens, kokers en pompputten is bij ons in goede handen.

Sinds 1962

Jarenlange Ervaring & Expertise

Ons team van ervaren vakmensen en ons moderne machinepark stellen ons in staat om elk project tot een goed einde te brengen. Wij staan garant voor een kwalitatieve uitvoering van uw project binnen de afgesproken termijn en conform uw eisen en criteria.

Waar we voor staan:

  • 01VCA** Certificaat
  • 02Moderne apparatuur
  • 03Deskundige medewerkers
  • 04Milieuvriendelijke oplossingen
  • 05Een vast team toegewezen
  • 06...
Lees meer