Over Ons

Een familiebedrijf sinds 1962

Adams nv is gespecialiseerd in grond-, wegenis-, en rioleringswerken in gans Vlaanderen. Als familiebedrijf hebben we meer dan 60 jaar ervaring in de sector en zijn we trots op ons VCA** certificaat.

Het begon allemaal in 1962, toen oprichter Karel Adams het bedrijf startte als loonwerker in heel de provincie Antwerpen. In 1972 namen zijn zonen, Eddy en Guido, het bedrijf over en specialiseerden zich in grondwerken. Later breidden zij hun werkzaamheden uit naar wegenis- en rioleringswerken.

In 1995 besloten de broers om elk hun eigen weg te gaan. Eddy ging verder met het specialiseren in grond-, wegenis-, en rioleringswerken. Vandaag de dag wordt Adams NV geleid door de derde generatie, met Eddy's zoon Raf aan het roer.

In 2023 zijn we een bedrijf dat bestaat uit ongeveer 50 toegewijde medewerkers en we richten ons zowel op openbare aanbestedingen als privéprojecten. We geloven nog steeds in het leveren van hoogwaardige infrastructuurwerken en het opbouwen van persoonlijke relaties met onze klanten.

Adams nv Adams nv
CAT 335 Nextgen Sandwichpanelen

Continu verbeteren

Een trotse onderneming

We zijn er trots op dat we in staat zijn om steeds te investeren in vooruitstrevende materialen, maar in het bijzonder de constante opleiding van onze werknemers. Op deze manier creëren we een optimale werkomgeving waarin onze werknemers kunnen gedijen en hun werk op hoog niveau kunnen uitvoeren.

We streven er steeds naar om projecten op tijd en binnen het budget af te ronden en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat.

Vacatures

Werken bij Adams nv?

Rioleringsarbeider

We zijn momenteel druk op zoek naar rioleringsarbeiders. Denk jij een meerwaarde te kunnen zijn?


Machinist Graafmachine

Nieuwe graafmachine zoekt dringend machinist! Denk jij een meerwaarde te kunnen zijn?


Arbeider Wegenbouw - Grondwerken

We zijn momenteel druk op zoek naar wegenarbeiders. Denk jij een meerwaarde te kunnen zijn?